ó.. végképp nem ez volt a célom. Mi keveset tartózkodtunk Marakesh-ben, de amikor ott voltunk minden este beülltünk egy hosszú asztalhoz a helyi lakosok közé, ők bámultak minket, mi őket, aki beszélt 1-2 szót angolul az kérdezett, szóval tök jó volt az egész, én nagyon élveztem. Az én 4 lányom közül mindig diétázik épp valaki és mindig fújjog épp valamire, szóval, most nem tudom ez nekik hogy fog bejönni? A mosogatásra értettem, hogy azt jobb ha nem látjuk.
Én egyedül útazgatom télen D-K Ázsiában 20-22 napot és mindig mindent az utcán eszek, nincs egy érzékeny gyomrom ez is igaz.
Egyet mondhatok, hogy Marokkóban is így működik a dolog, ott kell enni ahol jó sok ember , lehetőleg helyi eszik. Mindig az út szélén álltunk meg , ahol reggel alágyújtanak a faszénnel a kaják alá és délre készen van a mennyei bármilyen tajine-ok. Maga a lakosság is ott eszik, tehát a kaja pörög, a hús nem áll előtte napokig és nem szállta a légy(vagy ha igen, akkor 4-5 órás főzés során nincs baj)
Piacon is süttettünk kebabot vagy fillérekért vettünk nagyon puha, nagyon finom kicsit édeskés kalács -perecet.