Maga a gondolkodásmód nem jutna el odáig, hogy ha van egy jó rendszer, akkor azt alkalmazzák.
Hát ha nem éri meg, akkor az szívás, maradnak a feketén füstölgő kémények. Nincs más alternatíva? Pl. kicsi kazán, kevesebb fogyasztóval?
Persze előbb szigetelni kellene a házakat, de hát azt neeem, arra nincs jelentősebb támogatás. Még ha lakástakarékot nyitsz, úgy tudom most már az sem éri meg annyira, mint az elején. Tanítani meg ugye minek ezeket a felesleges dolgokat az iskolában, inkább legyen a gyerek fejében nyolc lexikon...
nagykunsági
Jó, hát ilyen-olyan eu-s pénzből megvalósult programokon ezeket nem nézik :D Izlandon működik, akkor nálunk is, gondolják.
Nem tartom jó ötletnek magát az elvet sem, remélem meg is bukik.
Hát ha nagyobb lenne a kersztmetszet, akkor már rég 32A lenne és nem oldana le :D
Lehet hogy szar, de nem fogják nekem cserélni, csak mert egy hónapban egyszer levágja az áramot... meg amúgy is, gondolom a szolgáltató ellenőrzi, bevizsgálásra viszik, ránéznek, jóez, fizesd ki a vizsgálat díját mert jó, elképzelhető a szitu.
Igen, a mosógép nem kis fogyasztó, de ez még nem indok arra, hogy levágja a biztit... ha két mosógép menne meg hegesztenék, miközben a zasszony vízforralót használ, porszívózik és hajat szárít egyszerre, akkor megértem hogy leold...