Pálinkás Alex Creative Commons License 2017.09.19 0 0 141924

Üdv! Volt már benne részem. :)

"Mosás, szeletelés után" inkább gondolkozz el a paradicsomlé és befőtt kategórián. :)

De ha szereted a kihívásokat, akkor cefre!

 

Pépesítés (darálás-aprítás-keverőszárazás) után ugyanúgy érdemes beoltani, mint a többi cefrét. Budafoki nem válogat, szereti a paradicsomot is.

 

Néhány Kabai, vagy Kaposvári napfény azért nem árt neki. E nélkül ne is gondolkozz, mert a paradicsom cukortartalma annyi, mint a szűz lány gyakorlati tudása.

 

Főzéskor ha van aromakosár, érdemes az aromakosarat is megrakni nagyobb darab negyedbe vágott paradicsommal.

 

Ami még fontos, hogy nagyon szép fehér penész képződik a cefre tetején, ha nem nézel rá naponta.

Előzmény: sono77 (141843)