Ezt a receptet még nem próbáltam de mics-et gyakran sütök, az nem szokott szétesni. Abban viszont van szódabikarbóna, húslevessel van lazítva és egy napot áll sütés előtt. A szódabikarbóna és a húsleves az "ragasztó", a megformázott rudacskák pihentetése meg segít összegyógyulni a cuccnak.
Ennél a receptnél a marhanyak fontos, abban van elég kollagén. Az első mics receptnél amit megismertem, szintén kikötötték, hogy borjúnyak legyen az egyik összetevő mert attól áll össze. Gondolom, ez még a szódabikarbóna előtti időkből származik.
Egyébként azt a bambuszpálcát nem erőltetném, felesleges bele viszont ha annál fogva mozdítod, nagyobb erőkarral feszegeted szét. Amíg kérget nem kap körben, inkább csak "hengergesd" a rácson.
Sajnos ez van amikor "gasztrobloggerek" olyan recepteket posztolnak amiket soha nem próbáltak ki...