Replay Creative Commons License 2017.09.16 0 0 1889

Ehhez a galvanichoz nincs hasonló jellegű termék? (Mondjuk ha tényleg ilyen car, akkor az ember nem is akar ehhez foghatót.)

"Édesanyám vette meg teljes áron. A bőrével semmit nem csinált, viszont a fogtömései szépen kihullottak tőle. Pénzkidobás volt az ő részéről és még továbbadni is nagyon nehezen tudtunk rajta…"

"Ajándékba kaptam,a kiegészítő termékekkel együtt. Sajnos egyáltalán semmit nem csinál, persze lehet velem van a baj. Elhasználtam 4 előkészítőt, és négy arckezelő gélt, semmi hatását nem éreztem. Azt a havi 10e.Ft.-ot amennyibe ezek kerülnek inkább költöm kozmetikusra. Az legalább látszik!"

"Maga a géppel semmi gond, eltekintve attól, hogy a technika amit alkalmaz szinte a kozmetika őskoráig nyúlik vissza , tehát nem egyedülálló módszerről van szó! 
Az eredeti ára valóban irreális, csakis aukciós oldalakon javaslom ( ellenőrzött eladóktól és személyes átvételnél) a vásárlását."

"Megvettem, és hogy megbántam...alig használtam, de ez is bőven elég volt. Tanulópénznek jó volt, hogy ne higgyek el mindent."

Előzmény: Törölt nick (1871)