88Teo88 Creative Commons License 2017.09.13 0 0 3081

Bocsi hogy csak most írok, de rengeteg dolgom volt,
Valamiért nemtudok írni, rámegyek az adatlapodra ott van hogy email küld és semmi nem történik, egyébként olvasgattam ezzel a témával kapcsolatban több oldalt is, és talán egy kanadai egyetem csinált hasonlót de még 2011 ben talán hogy pont egy 50D-t alakítottak át így festményelemzésre, néztem is ebayen volt 1 darab átalakított 50D 150 ezerért konkrétan :)) 

hú de ez fantasztikus lenne ha össze tudnánk futni és kipróbálni, működik-e egyáltalán

na de... tehát azaz egész lényege hogy kell ez az átalakítás, és akkor csak a fényforrás szükséges pont olyan nm-es legyen és már működik is ha jól értelmezem

pl egy ilyet: http://www.ebay.com/itm/IR-Lamp-850nm-5W-Zoom-Infrared-Light-Flashlight-Hunting-Torch-Lamp-Night-Vision-/382057519731?hash=item58f4671a73:g:JbgAAOSwzqFY~xnF

na de akkor mi értelme van a szűrőknek? ...tehát ha tegyük fel nem sávos a fényforrás és azt rátekerem az átalakított gépre akkor ugyanazt a hatást érjük el mintha sávos lenne a fényforrás és szűrő nélkül átalakított, ha jól értem

Előzmény: WatchFun (3076)