seci Creative Commons License 2017.09.13 -3 6 32369

Megérkeztunk Angagara, kisse kalandosan, de azert egyben :)

 

A repules nagyon kellemes volt a Sri Lankannal (London->Colombo->Male), vizum ingyenes.

 

Viszont innen kezdve "kalandnyaralasnak" indult a dolog: vartunk 2 orat a TransMaldivian hidroplanra, 17:20-as indulas, aztan Angana helyett egy masik szigeten tette ki az utasokat, merthogy Angagan nem tudott leszallni. Ez kicsit "duma" mert szepen korberepulte a szigetet... Szoval majd sotetben kitett minket "nemtudjukhol", hogy majd onnan speedboattal atvisznek a hullamzo tengere. Ebbol nem speedboat lett, hanem az angagai dhoni atjott ertunk, es elvitt minket, total sotetben ;)

 

Itt mar semmi gond nem volt, vartak minket, meg a vacsoraval is megvartak minket. 

 

A 106-os bungit kaptunk es nagyon orulunk annak, hogy nem sikerult 130-150 kozottit kapni, az ugyanis a sziget tulso fele, ahol ful a szel, nem kicsit, de nagyon. Itt meg szelcsend van, lehet furdeni/sznorizni - odaat nem.

 

Az ingyenes internet humbug, illetve ingyenes facebook/messengert jelent, mas nem megy vele. A viszont megy a teraszunkon is.

 

Elso nap ragyogo napsutesre ebredtunk, aztan 9-kor bedeszkaztak az eget es esegetett is, de legalabb nem egtunk meg. Ma detto, de azert mar egy par orara volt ragyogo napsutes is, de inkabb a fatyolfelho a jellemzo.

 

Kaja jo, elfogadhato valasztek (csak reggeli/vacsora), de akinek "magyar-gyomra" van, az nem fog nagyon valasztekosan enni (pl van 2 fajta felvagott 1 fajta sajttal)  Viszont van tukortojas/omlett/sultkolbasz, sokfajta pejksutemeny, stb. A vacsi is hasonlo, porkolt helyett curry-bol van sokfele, tegnap pl kinai etelsor volt. 

 

A vendegek fele kb kinai, a tobbi europai.

 

-seci