Mesrine Creative Commons License 2017.09.13 -1 4 topiknyitó

A napokban döntött az EU bírósága, hogy Magyarországnak 1294 fő menedékkérőt kötelezően gyk. be kell fogadnia, ellátni, stb. Az Orbán kormány ennek ellenáll, évek óta, pedig csak 1294 főről van szó! Itt a fórumon a sokan hangoztatták ezt, hogy csak ennyi, és miért nem tesz eleget az Orbán kormány eme kérésnek, és miért nem szolidáris!

A kormányt nem érdekli, nem fog tenni semmit a menedékérőkért, de vannak itt a fórumon sokak, akik szerint ez semmiség, és pikk-pakk meg lehetne oldani ezen 1294 menedékkérő ellátását akár saját erőből is! Biztos vagyok benne, hogy itt a fórumon is van sok ember, akik szívesen befogadnak mondjuk Olaszországból a 306 fő négerből/arabból 1 főt, vagy kettőt, vagy a Görögországban lévő 988 fő arabból 1-2 főt otthonra! Meg kell mutatni a rezsimnek, hogy van itt 1294 fő demokrata, akik igenis megteszik azt amit ez a kormány nem!

Várom, hogy kik azok, akik az EU szellemében, szolidárisak lesznek, és vállalják, hogy a kormány ellenében igenis befogadnak egy négert/arabot magukhoz! Legyen ez egy magyar Willkomenskultur! Mutassuk hát meg a világnak!

Mutassuk meg, ki hány főt vállal azok közül, akik szerint az 1294 az semmi, és be kellene őket fogadni!

Jöjjenek a felajánlások! Mint nyugaton! Legyünk végre európaiak balliberális olvtársak, tetteket!

http://24.hu/belfold/2017/09/06/kvotaper-az-europai-birosag-elutasitotta-a-magyar-es-a-szlovak-keresetet/