Szia.
Kìvàncsi lennèk a vèlemènyedre,30èv tapasztalat nem hazudik.
Pròbàlok rövid lenni.
Pont egy ève petefèszekgyulladàsra szedtem 10napig antibiotikumot,csak furcsa volt,hogy szèdülök ès êreztem,hogy valami nem stimmel velem.
10nap utàn a szèdülès megmaradt ès nagyon gyenge ès fàradt voltam,majd jött mèg egy csomò tünet,mimt pl kèz,làb fàjdalom,de az ujjaim +talp is ezek a fàjdalmak perceken belül vàndoroltak,hol itt fàjt,hol ott...iszonyatos fejfàjàsom volt hetekig,azt èreztem az agyam fàj,a tarkòm ès kèt oldalt a nyakam,(egyszer màr annyira fàjt,hogy àramütès èrzès volt a fejemben.
Az arcom is fàjt,a fülem,a nyelvem,feszültek a fogaim,zsibbadt az orrom,nagyon fàjt a torkom ès volt 4-5nap amikor alig tudtam nyelni,pontokban izomràngàsok testszerte,èjjel ùgy izzadtam,hogy 2-szer kellett pizsit cserèlnem,szurkàlt a honaljam,ujjabban a combtövem.
Volt,hogy arra èbredtem hogy brutàlisan fàj az egèsz testem,àjulàs èrzèsek,hànyinger,2hètig làbgyengesèg,erős szùràs a bokàmban terhelèsre,nehèz a szememmel fòkuszàlni,a bal szem nèha homàlyos,szintèn balròl enyhèn zsibbadt az arcom...rövidtàvù memòria szinte 0 stb..
Persze rengeteg orvosnàl jàrtam,azt mondtàk az sm nem csinàl ennyi tünetet,sőt semmi nem csinàl!!
Azt hittem meghalok,csak feküdtem szinte hònapokig,az irvosok semmit nem talàltak,nagyon lassan kezdett javulni,fèl èv után negyedère csökkentek a tünetek maguktòl.
Majd eljutott de Balaiczàhoz,a nèmet teszt az mutatta lyme(nem tudok kullancs csìpèsről)6hèt antibiotikum,ujjabb teszt lyme teszt,negatìv!
Csak hogy èn nem vagyok jòl,vannak jobb ès rosszabb napjaim,olyan is van,hogy teljesen jòl vagyok.
Jelenlegi tüneteim:làbfàjdalom,memòria romlàs,tarkò-agy szorìtò èrzès,szèdülès(nem forgò,hanem mintha tùl gyors lenne ami törtèni körülöttem,fòkuszàlàsi nehèzsèg)szùrò èrzès a comtőben,belassulàs,-ezek hol jobban holkevèsbè.
Könnyebben zsibbadnak el a vègtagjaim mint előtte.
Edzès utàn nyomàs a tarkòban,belassulàs,zavartsàg,kb 2òra ùlva elmùlik.
Vèlemènyed szerint ez lehet sm?mr -en 1ève voltam,koponya,nyaki gerinc,a koponyàban 2jelintenzìv gòc,nem sm specifikus.
Előre is köszönöm a vàlaszod!
Lilla