hnorbi Creative Commons License 2017.09.12 0 0 1460

MÁV-csoport pályaorientációs nyílt napja - 2017. szeptember

 

Idén szeptember 27-én, szerdán rendezi meg a MÁV-csoport a második pályaorientációs nyílt napját a vasút iránt érdeklődő egyetemi hallgatók és középiskolai diákok részére a Vasúttörténeti Parkban, melynek ezúttal meghívott vendége lesz a TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor csapata is.

A rendezvényen megismerhetőek lesznek a MÁV-csoport szolgáltatási lánca és az ehhez illeszkedő modern technológiák, a szakmák kapcsolódási pontjainak, valamint az egymásra hatásai.

 

Bemutatásra kerülő szakmai területek: Értékesítés, Üzemeltetés, Járműfejlesztés, Járműkarbantartás, Távközlés, Erősáram, Biztosítóberendezések, Forgalom, Pályaépítés, Pályakarbantartás, Pályadiagnosztika, Informatika, Gazdálkodás, Beruházás, HR, MÁV-HÉV.

 

Program

9:00 - 10:00 - Helyszíni regisztráció
10:00 - 10:15 - Megnyitó
10:15 - 16:00 - Interaktív szakmaszigetek
16:00 - Zárás

 

Téged is várnak a rendezvényen, ha

  • jövőbeli munkahelyként gondolkodsz a vasútvállalatban,
  • szeretnéd a MÁV tevékenységeit közelebbről megismerni,
  • érdeklődsz a MÁV ösztöndíj programja iránt,
  • szeretnél részt venni a MÁV-csoport pályakezdő diplomás programjában
  • .

A Nyílt napon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a programra 2017. szeptember 25-e 12.00 óráig a MÁV Csoport hivatalos oldalán található űrlap kitöltésével jelentkezhetsz! Hivatalos program, regisztráció: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/nyilt-nap-2017-szeptember-27

 

A rendezvényre hozd magaddal az önéletrajzodat is!

 

Beszámoló a tavaszi rendezvényről, kedvcsinálónak: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/oriasi-volt-erdeklodes-mav-csoport-elso-palyaorientacios-nyilt-napjan

 

 

IX. TEMOFESZT - 2017. október

 

A TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor idén is részt vesz a Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztiválon, vagyis a IX. TEMOFESZT-en. A TEMOFESZT Közép és Kelet Európa legnagyobb vasútmodell kiállítása, melynek idén is a Magyar Vasúttörténeti Park ad otthont. Ez a rendezvény lesz kis csapatunk tizedik kiállítása. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is október második hétvégéjén, vagyis 6. péntek, és 8. vasárnap között kerül megrendezésre.

 

A szokásos egyéni vasútforgalmi-ismerkedős játékok mellett a korábban nagy sikert aratott hálózati szimulációkat tervezünk indítani az idei kiállításon is. Emellett az érdeklődők a terveink szerint megtekinthetik, és kipróbálhatják a Digiton utastájékoztató rendszer szimulált változatát, valamint a vizuális utastájékoztató kijelzőket is.

Szóval... naptár elő, dátum beír, családtagok felkészítése, és az eseményre való várakozás indul.

 

Csatlakozzatok Facebook eseményünkhöz: https://www.facebook.com/events/260219244489494, valamint hívjátok meg barátaitokat, ismerőseiteket a rendezvényre bátran.

 

Jegyárak

A rendezvény jegyárai nem változtak a tavalyi évhez képest:
Felnőtt: 2.400 Ft
Diák, nyugdíjas: 1.500 Ft
Gyerek (3-6 éves): 1.000 Ft
Gyerek (3 év alatt): ingyenes
Családi jegy*: 5.000 Ft
*2 felnőtt és 1-3 gyerek (14 év alatti gyerekek)

 

Iskolai kedvezmény

"Itt van az ősz, itt van ujra...", és tudjátok, ez mit jelent, ugye? Bizony, itt az iskola. De azt is, hogy hamarosan eljön a TEMOFESZT ideje. Ha te is lelkes vasútmodell-rajongó vagy, akkor gyere el az osztályoddal együtt a IX. TEMOFESZT - Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztiválra, mert most különleges kedvezményekkel várunk titeket: ha a kiállítás nyitónapján, 2017. október 6-án, pénteken jöttök csoportosan, akkor a jelentősen olcsóbb jegyár mellé egy-egy interaktív jegyet kaptok ajándékba.

 

Fűzzétek meg az ofőt', hogy kell ez nektek, mert ha nektek jó, akkor neki is jó. És ha eljöttök, meglátogatni bennünket is, akkor nekünk is jó, szóval ha mindenkinek jó, akkor miért kellene kihagyni. Ugye? :)

Az iskolai kedvezmény részleteiről az info@temofeszt.hu email címen érdeklődhetsz. Előzetes bejelentkezés szükséges, amit szintén ezen az e-mail címen tehetsz meg.

 

Várunk mindenkit szeretettel mindkét rendezvényen!