zsazsi30 Creative Commons License 2017.09.10 -1 0 1503

Fotóm sajnos nincs. De a weboldalon sztem rengeteg kép van.

www.bialkatatrzanska.pl

Gyerekeknek, családoknak kifejezetten alkalmas, az én legkisebbem is ott tanult meg néhány éve. A 20 éves nagy  fiaimnak már unalmas kicsit, nem egy osztrák síkomplexumra kell gondolni, de tanulni, ill. gyerekkel sztem szuper! A kék pályák tényleg nagyon lankásak, illetve van kifejezett gyerek pálya is. Rengeteg kisgyerek van a pályákon, sisak kötelező (gyereknek), de nagyon odafigyelnek, ha a kisfiam elesett, már meg is állt mellette vki azonnal, és ékes lengyel nyelven kérdezgette, minden ok-e... :D A jegypénztárban jól beszélnek angolul, a hüttékben kevésbé, de segítőkészek.

A téli szezon azt hiszem december elején szokott indulni, tavaly decemberben már nagy hó volt, az összes pálya ment, 3éve karácsony körül 2 pályát tudtak üzemeltetni kínkeservesen (iszonyat tömeg volt). Egyébként hihetetlen mennyiségű hóágyújuk  (és ratrakjuk)van, és amint a hőmérséklet megengedi, nonstop üzemeltetik, így teljes szezonban stabil a hó a pályákon, még +5-10fokos verőfényben is tök jókat sieltünk tavaly... (pálne azért nagy szám ez, mert kb 10 éve még semmi sem volt ott, csak egy jelentéktelen dombocska, hihetetlen fejlesztések valósultak meg évről évre.)

Jó sielést nektek! :)

Előzmény: nohhrra (1502)