Törölt nick Creative Commons License 2017.09.07 0 0 14954

Egyelőre úgy néz ki, hogy a hétvégén megy az öcskös 8.32 ügyben tárgyalni a kereskedővel. Ha meg tudnak egyezni, akkor az leköt majd minket pár évre. '88-as a kiszemelt példány, ezért nincs sok értelme kifizetni csak a jövő évi használat miatt 400e reg adót, ha 2019 januártól már OT minősítéssel  reg.adó nélkül is megúszhatjuk ( mert amúgy is OT-ra szánnánk). 

Ha ez most összejön, akkor szerintem pár évig jegelve lesz a 3200-4200-gt kérdés. Ha nem jön össze, akkor még lehet, hogy újra képbe jön az  elkövetkező hónapokban. 

Mondjuk azt be kell, hogy valljam, hogy a 8.32 egy picit az én nyomásgyakorlásom miatt is jött képbe :) .. Imádom a Maserati Biturbo-t, szóba jött a Ghibli is, de öcsém fél a szervizigényesebb és rohadásra hajlamosabb régi típusoktól, nekem pedig a magyar lancia fórum alapítójaként sokkal inkább hazai pálya a Thema, mert itt figyel például kifejezetten csak a 8.32-höz az íróasztalomon az eredeti gyári szerelési útmutató és több barátom is tapasztalt Thema szerelés tekintetében - könnyebben össze tudjuk dugni a fejünk, ha valami probléma adódna. 


Előzmény: maseratisti (14951)