Totem58 Creative Commons License 2017.08.29 0 4 1750

Én több mint 30 éve vagyok SM-beteg, és miután mindent kipróbáltam már, állítom, egyáltalán nincs szükség semmiféle gyógyszerre, sőt a protokoll szerint elsőként adandó Baclofen izomlazító mellékhatásai pont olyanok, mint az SM tünetei! Hát nem meglepő?!!! Egészséges életmóddal, táplálkozásterápiával meg is lehet belőle gyógyulni, de ebből a gyógysz@riparnak nem lesznek dollár trilliárdjai, és mivel nincs szükség gyógyszerkísérletre (az egyik SM-es barátnőm ilyenbe halt bele), az orvosok se visznek haza kísérletenként tízmilliókat, tehát a gyógyszeres kezelést pártolják. 

 

Akit érdekel, bár még távolról sincs készen, mert sok a munkám: smmaskepp oldalunk.hu   

 

Boxerkutya! Ennyire jól fizet X. doktornő, hogy évek óta egyfolytában ugyanazt azt az ostobaságot hangoztatod, miszerint az SM Lyme-kór?! Engem Lyme-kórral kezdtek kezelni, majd bele pusztultam, mert sclerosis multiplexes vagyok! Sok tünet hasonlít, de csak az olyan túlképzett dilettánsok keverik össze a kettőt, mint te!

 

Hatalmas kárt okozol a betegeknek, szégyelld magad, ha egyáltalán ismered a szégyen érzését, mert kezdem azt hinni, pusztán grafomán személyiség vagy! 

 

               

Előzmény: jim32 (1749)