Gypsy56
2017.08.29
|
|
0 0
57785
|
Hát ... méltó ellenfelek vitája. :-)) Hogy próbáljak a stílusba illeszkedően válaszolni, nem a Holdat, hanem a sok-sok holdat kaszálja. Akár. Magyarország területe 93 ezer négyzetkilométer, ennek legyen kaszálható területe mondjuk a huszada, 4,6 EZER km2 . Ez 4.600.000 hektár. Egy kaszás max kb fél hektárt kaszál naponta. Szerintem jut. ;-) Ha végiggondolom, a kaszások nem 3 hónapig kaszálnak, mert akár már áprilisban lehet kezdeni, és szeptemberben még bőven van. A napi 8 óra tiszta kaszás munkaidő sem irreális, mert 11-12 óra melóból akár meg is van. És ugye a hét végi kaszálás sem olyan meglepő. Akkor meg még jobb a helyzet. Az Oleót le b kategóriázni a legszebb stihles nagyarcokat idézi. Én nem különösebben kedvelem az Oleot, de nekem ez sántít. A profi gépeit az Oleo sem engedte ki a kézből, a Master NEM kínai. Mint ahogy a Stihl, vagy a Husqvarna profi gépei sem. Mellesleg ez a kínai fitymálás röhejes. Kína egy GYÁRTÓ ország, olyat, és olyan minőségben gyárt, amilyet MEGFIZETNEK. Ha a Detroit Diesel Kínában készült motorjait megnézed, olyan, mint az amcsi gyártású. Persze ez a szépek és okosaknak nem olcsó, de hiba nélkül megy. Ezeket hasonlítani mondjuk a sufniban koppintott Honda motorokhoz komolytalan. |
Előzmény: Clio II OW (57783)
|
|