gravir007 Creative Commons License 2017.08.27 -1 0 49612

Látszik, hogy azon kívül, hogy neked tetsző teszteket keresel és ha találsz egyet akkor azt félrértelmezve hajtogatod az igazadat, nagyjából ennyi fogalmad van a fényképezésről....

Lehet, hogy van egy géped, megvetted a fix obit és mivel a képeid továbbra is szarok most hirdeted, hogy mindenki hülye aki nem kit obit használ.

Mondjuk az gyanús lehetne, hogy minden fórumon mindenki mást mond, csak te hajtogatod ezt...

Amikor meg a saját képeiddel bebizonyítják, hogy nincs igazad akkor azt meg nem hiszed el és hülyeségnek titulálod...

Nincs fejlődés az érzékelőknél? Ez is nettó hülyeség, jelentőset fejlődtek az érzékelők. Minden teszt és mérés ezt mutatja, én olyan tesztet még nem láttam, hogy egy régi aps-c-s gép ne lett volna rosszabb magasabb ison, mint egy új. Nekem, veled ellentétben sok gépem volt már és nem teszteket olvasgattam az első géppel iso 200 a mostanival pedig iso 1600 is használható még jelentősebb zaj nélkül. 6400-akkal meg hasonlókkal ha tényleg fényképezni kell akkor nem foglalkozom még FF gépen sem. Az marad arra ha családi képet kell csinálni.

Gondoltam csinálok teszt képet neked egy kitobi meg egy jó obi között, de azt hiszem felesleges, azon se látnál semmi olyat amit mindenki más igen.

Ha te soha nem vágsz ki képből, nincs semmi utófeldolgozás akkor tényleg csak pénzkidobás a jó objektív, de még a dslr is, akkor az csak arra jó, hogy menőzni lehessen vele, hogy mekkora géped van.

Egy ezer éves 12mpx-eles dslr-nél kit obival, még egy jó 1"-es kompakt is jobb képet készít. 

Előzmény: exhighand (49609)