gzsolt001 Creative Commons License 2017.08.23 0 0 3471

Uraim!

 

Családi okokból meg kell válnom az eddig összegyűjtött PV dolgaimtól. Előrebocsátom, hogy csak egyben kívánom értékesíteni a gyűjteményt, nem azért mert derogál a szétválasztásuk, hanem mert egy költözködés miatt erre nem tudok időt szakítani az elkövetkezőkben. Várhatóan több érdeklődő lenne a tárgyakra, ezért nyugodtam egyeztessetek egymással, ezt rátok bízom. Mivel tényleg nincs időm arra, hogy pl. a vaterára tételenként listázgassak, ezért kínálom elsőként itt ennek a közösségnek. Aki valamennyire ismer az tudhatja rólam, hogy nem piacfelmérés és beáraztatás a célom, hanem az értékesítés. Nem vagyok kereskedő, se viszonteladó még akkor sem, ha a tárgyakat az utóbbi 10 hónapban vásároltam, abból a célból hogy a pénzverdei gyártmányok minél szélesebb keresztmetszetét be tudjam egy alkalmas helyen mutatni. Ez az elképzelésem nem jött össze, illetve az életem más fordulatot vett egy az eddigi lakóhelyemtől való átköltözés miatt. A teljesség igénye nélkül a tételsor a következő ( ezeket korábban itt a fórumban már javarészt bemutattam ):

 

1.  1 készlet első szériás komplett Előre eredeti dobozában bakelit talpfás ( nem a későbbi műanyag ! ) sínekkel, a mozdony piros színű kerékkel, a személykocsik türkizes színárnyalatúak   

 

2. 1-1 db eredeti mechanikus váltó az Előre készlethez 

 

3. papírmasé barlang az Előre készlethez, a gyártó ismeretlen, de a korabeli képekről ismert

 

4.  1 készlet Pannónia eredeti dobozában ( a doboztetőn a papírkép, az eredeti összekötőkábelek hiányzanak ) 3 db piros személykocsival. Mellé még egy kék színű és egy zöld színű személykocsi is van.

 

5. 1 komplett készlet kék-szürke  Helikon, amellyel eddig még soha nem játszottak ( én sem üzemeltem be ). 110 V-os a gyári trafója. Ez az a közismert készlet, amely sokáig 7.200,- Eur áron volt fenn az ebayen.

 

6. 2 db szépen kidolgozott "0"-ás vasúti őrház

 

7. 1 db Tóth v. Deák-féle karos váltó

 

8. 2 db szemafor

 

9. 1 db Deák-féle sárga tartálykocsi ( teljesen új, soha nem volt használva )

 

10. 2 db szép állapotú Előre mozdony egy rövid-, és egy hosszú korlátos  ( a rövid korlátos utólag Zoli barátunk segítségével egyenirányítottá vált, a másik még eredeti tolórudas )

 

11. 1 db zöld színű Előre postakocsi ( a teteje átfestett )

 

12. 2 db Előre nyitott teherkocsi

 

Ezen felül számos PV műanyag talpfás és fémsín grátiszba.

 

Érdeklődni a privát email címemen lehet, képeket hamarosan ide is teszek fel.

 

Barátsággal:

 

Zsolt