RózsaszínPárduc Creative Commons License 2017.08.21 -2 12 114636

Már ne is haragudj, de amit és ahogy írtál, az pont egy kötözködős, köcsög beszólás volt. Még ha nem is annak szántad. Nehéz másként olvasni.

Hogy milyen kis cimborámról beszélsz, aki az anyádba kíván, azt nem tudom, tudtommal nincsenek itt cimboráim, személyesen meg talán két illetőt ismerek, de ők nem kívántak el anyádba. Tényleg nem tudom kire gondolsz, de talán nem olyan nagy baj, el tudom engedni. :-)

Mit mosok én a kezeimről? Az továbbra se zavar se téged, se a hozzád hasonló okoskodókat, hogy nem dolgozom az autóbuszos szakterületen? Sőt, eleddig még soha nem is dolgoztam ott egy percet sem. Így nyilvánvalóan beleszólásom sincsen, ezt azért jobb volna az eszetekbe vésni.

Ha valamit kedvesen kértek, akkor az itt azt olvasó illetékesek kedvesen prioritási sorrendben kezelik, vagy megkezdik egy-egy alkatrész akár hosszú heteken, hónapokon át tartó beszerzését. Mindeközben azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy ez itt nem egy hivatalos hibabejelentő. Az egy szerencsés véletlen (pl. Laci jóindulatú hozzáállása, stb.), hogy ami itt elhangzik, az általában - A LEHETŐSÉGEKHEZ MÉRTEN - orvoslásra kerül. De mindezt ugyanitt számon kérni, vagy a folyamat alatt többször felhánytorgatni (egyre gusztustalanabb stílusban), valamint már-már követelőzve elvárni, hogy napi szinten bárki beszámoljon róla, nem igazán elegáns dolog.

Félre ne érts, nem konkrétan neked szól, hanem úgy általában, de most éppen te estél ebbe bele.

Előzmény: gorcher (114633)