Ezt már én is akartam kérdezni. Bár csak költői kérdés lenne, hiszen tudom a választ.
Egyébként milyen vicces, hogy mindenki belebeszél egy bizonyos stílust a hsz-embe, csak az akinek szólt, ő érzi, hogy nem az anyjába kívántam (mint ahogy a kis cimborád pl. engem), és jól is látja! És válaszol normálisan. Nem lekezelően beleszól más dolgába, válaszol. Mert mindenki magából indul ki, és látszik hogy neki nem az volt a gondolatmenete, hogy ki ez a gorcher, meg mit képzel, hogy beszól nekem? Meg ez most azt jelenti? Hát nem annak szántam (ő tudja is!), de ha te ennek a gondolatára élvezel, akkor jó mókát!
Szóval bevallom, erősen kétkedtem benne az utóbbi időben, de most lettem újra SzL hívő én is. Ettől a hsz-étől, ami feletted van. Csak sajnálom, hogy eddig el kellett jutni: talán nem véletlen, hogy ennyi ideje ő ül abban a bizonyos székben, aki nem megsértődik, hanem felvállalja azt, amit pl. te mosol a kezeidről, ugye... És talán tényleg nem az ő hibája, ami történik, hanem az embereié. Honnan szerezne pl. alkatrészt? Az nem az ő dolga. Mindennap délpest fején ülni? Az sem az ő dolga. Csak az a szomorú, hogy ha az ember kedvesen kér valamit, nem érdekel titeket, aztán ahogy egyre durvul, úgy már feltűnik és a végén eljutunk a megoldásig. Meg az is szomorú, hogy pár évvel ezelőtt még bármit írtál ide, meg lett oldva. Ma meg hónapokig kell habzószájjal oltani valamit, hogy történjen valami...