cssz74 Creative Commons License 2017.08.20 0 0 13317

Szia!

Nyilván a digié a jövő! Én is abban lennék, ha csak lapátolni kéne a "geld"-et. H0-ban a már túlzottnak nevezhető járműállomány szab gátat, 100 feletti masinával, ráadásul van több, régebbi, illetve egyedi modell, amiben nem csak abban állna a dolog, hogy bedugom a dekódert.

Vezérlésből sem a Lokmaus 2, amim volt, sem a Multimaus nem fogott meg. Inkább Twin center szerű vezérlés jönne be. A "baj", hogy ahányszor kezdtem azt gondolni, na a következő akkor a vezérlés lesz, akkor mindig megjelent valami, amit muszáj volt megvenni...

Itt, a G-snél már főleg, hogy szakaszolgatni ne kelljen, meg a hurok végett, digit gondoltam. De épp a keret szűkössége miatt, miután megnéztem, hogy milyen áron vannak megfelelő dekóderek a G-hez, úgy döntöttem, egyenlőre analóg marad. Ehhez lesz muszáj a két hurkot faszán megoldanom. Elsődleges, miután már az első vontatójármű kezd összeállni, és van már két gördülő anyag is, hogy a vágányzat meglegyen, majd le is kerüljön a helyére. Ehhez még kell bőven keret, így egyenlőre nem akarok digizni. Önmagában annyi lenne, mint a teljes sínanyag, és gördülő állományom lesz együtt. Nyilván, fog ez majd változni, de most ez a helyzet.

Érdekene akkor ez a hurok modul dolog. Milyen fajta volt? A sajáthoz rajzod van?

Megkomplikálom életem ezzel a hurok dologgal, de így a kertben meg tudom oldani, hogy sehol gyakorlatilag nem kell sehol a sínek felett átlépni, nem kell fűnyírót áttolni. A család mozgását sehol nem akadályozza. A felvághatóság azért érdekes, mert én sem ragaszkodom elektromos állításhoz, ha pl. a két huroknál működik, és a terv szerint épülő két vágányos állomásocskán működne, akkor csak a két állomási vágány szakaszolása, kikapcsolhatósága szükséges. Megpróbálok egy pályatervet összedobni. Valahol volt wintrack-em, de már nem használtam hosszú évek óta...

Előzmény: BR01tt (13316)