Ölüdeniz Creative Commons License 2017.08.14 0 0 3903

Koszonom az infot. Leirom a 2 szallodaval kapcsolatos pro es kontra tapasztalataimat. Hatha valakinek segit valasztas elott :-)) tehat fontos volt h.sajat kozvetlen parttal rendelkezzen a hotel. Jo ha az ember barmikor vissza tud menni a szobajaba, ha ugy van kedve es a dolgait is a tengerparton hagyhatja stb. A 2 legolcsobb 4 csillagos hotel az La es az Oscar maradt. Az La Hotelben nem az iden voltam, igy valtozhatott. 

La Hotel

Pro:  jo szobak. Jo tengerpart. Szep fekvesu a telepules es szinten kellemes a szalloda kornyezete. Jo a dolmus kozlekedes. Reggeli jo. Olcsobb mint az Oscar. Ingyenes volt az internet a lobbyban.

Kontra: vacsora gyenge volt valasztekban es izvilagban, talan meg a 3 csillagos szintet sem utotte meg. Nem volt annyira gyermekbarat (csuszdak, programok tekinteteben). Nyitott volt a strandja mindenki elott es a napagyat felugyelo emberke allandoan hisztizett es sasolt, ha a napagyon ittunk pl.a sajat asvanyvizunkbol..

 

Oscar

Pro: az etelek valasztekban es izvilagban is kivaloak voltak. Kozelitette az 5 csillagot. Vacsorahoz adtak ivovizet. Gyermekprogramok, csuszdak, hullamfurdo, elo zene es zart terulet. A szomszedos hotel strandja (Vuni Palace egy kertben van az Oscarral) csodalatos, igenyes es hasznalhatjak az Oscarosok a napagyakat is.  A napagyat felugyelo ember nem szol, ha pl.a nem nala vasarolt vizbol iszunk. Kozelebb van Kyreniahoz, be lehet setalni. 

Kontra: a 2 sajat tengerparti resze a szallodanak olyan mint 2 kacsausztato. Ugyan hasznaltak tobben, de messze all a szeptol. Internet fizetos. Szoba allapota muszakilag rosszabb volt. Dragabb mint az La. A szalloda kozvetlen kornyeke szemetes es epitkezesek vannak. 

 

 

 

Előzmény: csaba08 (3896)