Laci bá, egy normális világban igazad lenne, de ez itt korunk BKV-ja.
Párduc nagyon rendes ember, biztos szép is, de nem hiszem hogy sok női műszakos lenne délpesten, akiket egy csók lehelletével munkára tudna ösztönözni (meg innen könnyű eljutni oda, hogy menjen be mindennap két órával előbb és vágja gerincre a műszakot). Nem, ez nem rajta múlik.
És nem azon, hogy milyen kevés az ember. És akkor most jöhet a helyettesezős duma, de nem izgat: Cinkotán a genfi romhalmokkal miért megy? Olvastátok a klímamérős cikket? Hol van hozzá képest egy VH? Sehol! Pedig bucira bántottuk azt a típust (pláne én), de mára el kell ismernem, hogy felhozták őket. Szóval van ahol megy, van ahol nem. És minden mutató, ami méri a buszágazat teljesítményét, alapján Ci a legjobb garázs. Oszt milyen típusok vannak itt is azt a 45 új autót leszámítva? És sírnak dp-n hogy nem ők kapták a Concikat. Hát még jó hogy nem, mára a felük kiadhatatlan lenne. Amúgy majd idejönnek a hibridek is, az gondolom nem hiányzik majd, de lehet kárörvendeni, hogy hogy fog lyukra futni Ci a kiadással úgy másfél-két hónap múlva.
Vagy Óbuda: hol jönnek olyan hírek a C1-esekről, mint egy NJV-170-ről? Sehol. Kelenföld: ő is elvan. És akkor marad valami, akit mindig tutujgatni, meg védeni kell, meg listázással fenyegetni a Dp-t szidókat. Pedig ez nálam is pajkos, kedves hsz-ekből indult, csak múlt hétre egy szörnnyé fejlődött. Ci-n ha kocsihibát írok, berendelik és megcsinálják. Ha Dp-ről írod, akkor nincs alkatrész. Nem munkaerő, alkatrész nincs. Ez a hivatalos kommunikáció. Nincs kipufogó? Egy alap fogyó alkatész egy VH-hoz, egy hónapja? Vagy az új indok most jön még csak?
Egy biztos, ha te, vagy én, vagy akármelyikünk így dolgozna a munkahelyén, már nem lenne ott. De nem a BKV-nál. És ez a bajom, egyedül. És erre csak egy mód maradt. Jobb nem lesz, csak rosszabb és én köszönöm, listázódni se vágyom. És ezzel mosom kezeimről délpestet.