lazy g. Creative Commons License 2017.08.14 0 0 8446

Felhúzom magam, amikor itt keresnek áldozatokat a pénzszerzés reményében se Istent, se embert nem ismerő "kereskedők"... Herótom van tőlük, MINDENHOL megtalálnak, nem érdekli őket, h szenvedsz, h beteg vagy, fütyülnek rád. Immunterápiát, mindenféle kütyüket árulnak, ajánlanak, lövésük sincs róla (nem is érdekli őket), h nem alszol éjszakánként, h nem tudsz normálisan enni-inni...  Köszönjük szépen alázattal, mi más megoldást keresünk.


Széna-szalma evés??? Pici iróniát érzek ebben a fogalmazásban, de mindenkinek lelke rajta, h mivel próbálkozik.
A megoldást azért látom a parlagfű ilyen-olyan fogyasztásában, mert a szervezetünk vmi oknál fogva úgy reagál a pollenjére, ahogy nem kellene. Ezt nyilván mindannyian tudjuk. Nem ésszerű, ha magát a növényt ismertetjük meg a szervezetünkkel??? Szedhetsz te akármilyen gyógyszert, teljesen tünetmentes  úgysem leszel tőlük. Tudom, a tünetek csillapítása érdekében az is jó, (voltam már olyan állapotban, h azt mondtam, BÁRMI JÓ) de én a végső megoldást keresem.
Ezért ismertetem most meg a szervezetem a parlagfűvel. Sajnos korábban kellett volna (legalább 1-2 hónappal), h mire itt a szezon már védett legyek, de azt mondta aki szedte és használt neki, h ilyenkor is jó, a tüneteket nagy mértékben csillapítja. Ismerősöm férje eszi ezt a parlagfű-sűrítményt és használ neki. Tünetmentes.  Nem hallottam, nem valaki mesélte, hanem ismerem az illetőt. Ennyit erről.
Nos, majd meglátjuk, én valahol itt keresgélem a megoldást.
Majd beszámolok az eredményről (természetesen azt is megírom, ha nem használt).
Tünetmentes napokat, heteket mindenkinek! :)

Előzmény: kb100 (8443)