ganx
2017.08.06
|
|
0 3
1841
|
Sziasztok
Nagy szerencse, hogy van ez a fórum, mert lehet, hogy beleszaladtam volna én is a dologba. Használtautón hirdettem meg az autót, kiemeltem, hogy kereskedők ne erölködjenek. Már másnap jött az sms az aaautótol, hogy hivjam őket. Ekkor találtam meg ezt a fórumot, igy szerencsére nem hivtam őket. Elöször csak kétnaponta jött az sms, köztük az egyik már rimánkodott, hogy megadják a kért árat csak menjek. Nem válaszoltam. Majd jött az első hivás, hogy vigyem be hozzájuk fótra, és akkor nekem jó lesz. Itt van közel hozzám, de mondtam, hogy nem szeretném, de ők megadják az árat csak menjek be. Mondom nem. Jó akkor majd keresnek. Eltelt egy hét és mostmár naponta jönnek az sms-ek, kezdett a tököm tele lenni velük, mikor is vasárnap délután ujfent hivtak, hogy nagyon kellene nekik az autó, vigyem be. Kicsit idegesen mondtam, hogy a kollégájának megmondtam, hogy nem fogom odavinni. De megadják az árat. Mondom, ha érdekli őket, idejönnek, megnézik és megveszik, én nem fogok utánuk futkosni és félnapot eltölteni velük. Mindenáron nem fogom eladni. Nincs szabad kolléga jelenleg aki elmenne. Igy jártak. Eszméletlen nyomulós banda, hihetetlen. Gondolom még nincs vége a történetnek... de köszönöm a sok leirt sztorit ide a forumba, megmentettek egy hatalmas szopástol. |
|