g4lx
2017.08.05
|
|
0 0
66
|
Sziasztok, a mai nap váratlanul meghibásodott a három hónapos honor 8 készülékem:
Reggel nem tudtam bekapcsolni a készüléket, meglepett mert soha nem volt ilyen, illetve másféle probléma sem vele. Egyáltalán nem reagált semmire és a szokásosnál melegebbnek éreztem. Fogalmam sincs mi idézte elő ezt a problémát. Egy kis idő elteltével a bekapcsológombbal kizárólag a Huawei eRecovery (EMUI) kezelőfelületét sikerült csak megjeleníteni, de azt is nagyon lassann hozta be. Ott három opció je
lent meg: a "legújabb verzió letöltése, majd rendszervisszaállítás" opció WiFi hálózat segítségével volt az első, illetve az újraindítás és a kikapcsolás (Huawei eRecovery, EMUI - Download latest version and recovery, Reboot, Shutdown). Egyik opcióval se jutottam semmire. Az első parancs nem volt végrehajtható, WiFi hálózatra sikeresen csatlakozott a készülék, majd a "Getting package info from server" státuszra a "Getting package info failed" hibaüzenet érkezett. Többszöri próbálkozás után, más WiFi hálózatok segítségével sem jártam sikerrel. A bekapcsológomb és a hangerőnövelő gomb lenyomva tartásával is csak az eRecovery várt ezzel a 3 opcióval. (sima gyári factory reset-et meg sem tudtam jeleníteni) Nem tudom mi történt vele.
Kérdésem az lenne, hogyan orvosolható ez a probléma? Találkoztatok-e már hasonló hibával ilyen készüléknél? Ha nem muszáj nem szeretném elküldeni szervízbe. |
|