marton41 Creative Commons License 2017.08.01 0 0 410

ACN Communications Hungary Kft

Hát én a következőt tapasztaltam:
Tönkre ment a sip modemünk (amit ők adtak még annak idején, ez a kis cucc ami a kapcsolatot létesíti a telefon és a net között ha jól tudom de eben az esetben mindegy is), felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol fogadták a hibát, tönkrement, szeretnénk kérni pontos címet amihet felcsatlakozhatunk, mert időközbe lett új eszköz, rendben majd visszahívnak ha feldolgozták. Még aznap visszahívtam őket hogy ugyan már mikorra várható a (hű de nehéz 5 perces infó feldolgozás amit az ügyfélszolgálatos is szerintem megmondhatott volna) visszahívás, tájékoztatnak hogy amúgy 72 órás feldolgozási idejük van a weboldalon 24-et írnak de sebaj... (itt mondtam el másodszorra hogy már így is milliókat bukott a cég) jó lenne ha megmondanák az adatokat erre kijelentette hogy adatbiztonsági szempontból nem adhatják ki és várjam meg a feldolgozást...


Másnap felhívtak hogy ja amúgy nem adhatjuk ki az adatokat mert adatbiztonsági szempont meg hasonló ,megkérdeztem hogy ha be tudna kapcsolni az eszköz és kiszedném az adatokat akkor az milyen adatbiztonság? Nem jelszót és felhasználó nevet kértem csak egy ip-t vártam(ami mindenkinél ugyan az) hogy tudjunk rá csatlakozni(mert lett új eszköz).
Tájékoztattak hogy új eszközt tőlük kell venni, vagy vegyek máshonnan és majd átdelegálják a már a használt eszközt de persze hatalmas az adatbiztonság... Mondom rendben meg kell beszélnem feletessemel mert ő hagyathat jóvá bármi kiadást amúgy 22.000Ft maga az eszköz.
Visszahívom őket hogy szeretném akkor megrendelni, rendben de előtte teljesíteni kell az eddig számlát(ez nemgond) és utána lehet az eszközről szó, rendben odaadom a telefont a pénzügyes kollégának aki mondja hogy hát valami előleg bekérő számlát küldjenek az eszközről mert ugye cég és hát papír az kell, hát ők ilyet nem adnak mert hogy bankkártyával lehet csak fizetni, utalás nincs és bankkártyával is úgy hogy be kell diktálni a kártya adatokat!! igen 2017-ben mondjuk meg a kártya adatokat amivel kb teljesen visszaélhetnek. DE NÁLUK ADATBIZTONSÁGI SZEMPONT AZ VAN! :D
És mondtuk hogy nem, hiszen ki az aki azokat az adatokat bárkinek is kiadja amivel bármekkora összeget lehet fizetni, ezután a kollégáim szerint igen flegma és lekezelő hangnemben próbáltak minket meggyőzni hogy nincs igazunk, majd addig erősködtek amég úgy döntöttük külön fogjuk az utunkat folytatni.

 

Senkinek nem ajánlom őket, kész katasztrófa a cég ügyfélkezelése, maga a szolgáltatásukkal semmi bajunk nem volt működött x évig.