Tereza Creative Commons License 2017.08.01 0 0 10

Nekem régen volt még szarvasi gyártású. 

A hozzávaló tálban volt palacsinta-massza. Ebbe kellett belemártani a bekapcsolt, már előmelegített palacsintasütőt - picit várni kellett, utána a fölösleg lecsepegett és rövid időn belül megvolt a palacsinta. 

Volt a családban, aki vékonynak tartotta a palacsintát. Én a használati papírján talált recept szerint csináltam, de vigyázni kellett azzal, hogy mindjárt le kellett takarni a fedővel a kész palacsintát, mert

gyorsan kiszáradt volna.Lehet, ha mást receptet használtam volna, máshogyan lett volna.

Egy előnye volt : a helységben egyáltalán nem volt olajszag.

Nagyon régen nem használtam már, és a belinkeltett nem ismerem; csak azért raktam ide, hogy a képeken látszódjon a "mártogatós stílus", mert különben nehéz elképzelni. Hébe-hóba előfordult valami hasonló,

asszem francia gyártású gép a Média Marktban, de nyilván az emberek nem nagyon ismerték, és így talán nem volt nagy érdeklődés iránta.

 

Ezt csak érdekességként írtam be, mert itt nyilván a klasszikus - serpenyő szerűt - keresitek.

Előzmény: Tereza (9)