Törölt nick Creative Commons License 2017.07.25 0 1 37

Kedves Nem Jánosik! (bár már nem szeretem leírni a jánosik szót. Nevet kellene változtatnia :-) )

 

Mi a Jászberényi úton voltunk, mert oda küldtek! Velünk nem jött senki. Ott mondtuk hogy miért jöttünk majd mondták hogy a koleganőjük a József krt.-on foglalkozik a Reviczky lakóparkal. No comment!

 

A szerződésre visszatérve. Mi már akkor "jelen voltunk" amikor csak egy gazos telek volt. Probáltunk a szerződés a saját ügyvédünkel modosítani hogy azért ne járjunk olyan rosszúl. Több hónapos huzavona után NEM ENDEGTEK SEMMIT MÓDOSÍTANI mert szerintünk ha mind a 86 vevő más más szerződést köt akkor káosz lenne. Plusz az általuk ajánlott Winkler és tsa. ügyvédi irodához küldtek. Na ők is megérnek egy misét. A hab a tortán hogy az ügyvédet is nekünk kell fizetni. Vicc ez is. Az ügyvédi irodával is heteket leveleztünk hívtam is őket  stb. stb.

 

Ha tényleg igaz hogy olvassák azok a személyek is akiket hónapok óta hiába keresünk!

Az előszerződésünk 9.11 pontja be nem tartása az önök részéről szerződésszegésnek minősűl!

 

Jöjjön a helyzetjelentés. 2017.10.15.-ére nem lesz kész szerintem. A D épületen most szigetelik (kátránypapír) az erkélyeket és ha jol látom a harmadik emeleten vakolnak. Az E épület le van maradva egy kicsit ott még a tető sincs végig kész. Közben elkezték a terep rendezés is (út) hogy haladjanak, bár ezt a végére szokták hagyni jobb helyeken amikor elbonják az álványzattot, és már nem kell az anyagokat kerülgetni. Szigetelni szerintem már csak augusztusban kezdik. Agusztus végén kezdik majd talán burkolni. Ha kész a burkolás ajtóbeépítés, radiátor, kazán csapok kádak wc-k stb stb ez sok időt vesz igénybe pláne ennyi lakásnál. 

 

Ha át is adják időben akkor azt nagyon össze fogják csapni! Akkor annál már az is jobb lenne hogy élnének a előszerződés 6.3. pontjával.

 

Csak azért nem írom le hogy mi van az adott pontokba mert ez is megvan tíltva a szerződésben hogy harmadik félnek nemlehet elmondani, vagy megosztani.

 

Ha már Harry Pottert megemlítette. Bár én nem vagyok J.K Rowling de tudnék egy könyvet írni erről az egész bábeli építkezésről.

Előzmény: Nem Jánosik (36)