MortalWombat Creative Commons License 2017.07.23 0 0 762

Igazán nincs mit, örülök ha segíthettem.

Az érdeklődőknek azért írok bővebben, mert legfontosabb a jó kezdés. Egy korrekt kezdő szett, és a legfontosabb: a jó liquid. Erősségben, ízben. Ha az megvan, akkor már az "újonc bekapta a horgot", és továbblép magától.

Három dolog, ami így eszembe jutott:

1. Kocsiban már akkora a füst, hogy nem lehet átlátni a kocsin. A család meg alszik nyugodtan, mert nincs szag. És amikor már én se látok ki, akkor pár másodpercre ablak le, és gyorsan kimegy a füst. Mert szag nincs.

2. Amiért írtam, hogy kár volt az e-cigi boltokat megszüntetni, ahol ki lehetett próbálni a készülékeket: volt nálunk egy mester, és látta, hogy e-cigizek. Kérdezte, milyen, el sem tudja képzelni, azt meg már unja, hogy a normál cigi után bűzlik a kocsi, otthon meg még télen is a teraszra van száműzve.

Kicseréltem a szipkát, elmagyaráztam, hogy szívja, majd odaadtam a saját cigimet. Beleszívott kettőt, elmosolyodott, majd azt mondta, hogy szenzációs, neki is kell.

3. Több, régebben e-cigiző ember is mondta, hogy ő már csak 0-ást szív, de ez tök jó buli, és nem fejezi be. Ha elmegy sörözni a haverokkal, akkor sem gyújt rá akár normálra, de még csak nikotinos e-cigire se. Nincs kísértés. 

Hajrá!

Előzmény: Törölt nick (761)