Boszorka
2017.07.19
|
|
0 0
125172
|
Esti séta is jó, de a gyerekeknek nap kell, na meg a felnőtteknek is. Nézegetem a sok hófehérre óvott gyereket, nem lesz ennek jó vége. Csontok és a lelki állapot se jó ha valaki D-vitamin hiányos. Még ha el is hisszük, hogy ma másként süt a nap mint régen, azért napi 1-2 óra a napon biztos csak jót tesz és nem árt.
Én ma este fél nyolcra kaptam időpontot végre a bőrorvostól, mindenki nyaral. Már egy hónapja szórakozom a viszketős akármivel az arcomon és nyakamon. Persze eleinte azt gondoltam, hogy majd elmúlik magától, de nem. Minden esetre az orvos után fogok menni a Sparba.Tegnap viszont délben voltam vásárolni, semmi bajom nem lett. Emlékszem mikor gyerekként a nagymamánál voltam, mindig elküldött ide-oda, tejfölért, kenyérért stb. Gondolom a hátsó gondolat az volt, hogy mozogjon a gyerek kicsit magától az utcán. Tejföl felét megittam utközben, ez be volt kalkulálva és a kenyér serclijét is megettem. Ezt csak a nagymamánál lehetett, otthon nem volt szabad szétmarcangolni a kenyér végét.Csak adom a tippeket unokamozgatásra napközben. |
Előzmény: NagyonI (125170)
|
|