bolyky Creative Commons License 2017.07.18 0 0 983

Sziasztok

 

30éves skif m2 felújítással kapcsolatos terveim/kérdéseim:

 

1, skif m1 elősátor cső elosztója el volt törve. Hegesztése sikerült, vagyis a 30 éves orosz anyag még nem „spéci új dobd ki” ötvözet. Ez is volt az elvárásom, hogy ez még hegeszthető lesz. Érdekelne ha valaki hegesztette az utánfutó kasznit, az hol és hogyan csinálta (van a fedélen itt ott egy rozsda lyuk amit javítani kell majd), vagy más megoldásal tapaszt hegesztés helyett?

 

2, utánfutó ülőtér átalakítása alvásra. Vettem egy kemping asztalt az obiban CMI Kempingasztal 70 cm x 55 cm, láb magasság 65cm ami 25cmre rövidíthető, ezt kellene egy szintre hozni az utánfutó ülő részeivel, ilyennel kapcsolatban valaki már próbálkozott? Mik a tapasztalatok?

 

3, elősátor toldása. Van egy extra elősátor rudazatom ezzel bővíteném ki az elősátrat. Van-e ötletetek hol vágjam ill toldjam ki az új résszel a ponyvát? Milyen sátor ponyva anyagot javasoltok toldásnak?

 

4, tető box az utánfutó tetejére. Tervezem egy HAKR BC1 300literes tető boxnak az utánfutóra szerelését. Hasonlót csinált már valaki? pro és kontra? felfüggesztés illetve menet tulajdonságok változása vontatáskor?  

 

Köszönöm a segítséget.

 

Tomas