Törölt nick Creative Commons License 2017.07.15 0 1 67256

fran
2017-07-14 @ 21:16

A gond ott van, hogy Soros, aki támogatja az országok leendő vezetőit, akiket azért nem olyan nehéz megtalálni és személyes jótevőjükként viselkedik, akinek a kéréseit nem nagyon lehet visszautasítani. S mondjuk Viktorék, de bármely magasrangú vezető olyan információk birtokában vannak, amelyek kiadása kimeríti a bennfentes kereskedés fogalmát. Ráadásul a politikusoknak mentelmi joga van, tehát tét nélkül adhatnak át olyan információkat, amivel, ha te milliárdos spekuláns vagy akkor rengeteget kereshetsz. S az egész megfoghatatlan. Csak valamilyen “furcsa” oknál fogva a nagyon okos mainstream média nem érti mindezt.
A CEU-nak pont ez a lényege. Viszonylag jó oktatás, ahol a legmagasabb körökbe lehet belépni. Megkereshet bármely hárombetűs szervezet és még csak nem is gyanús, mert az illető Budapesten tanult. Tökéletes terep egy olyan hálózat felépítésére, amivel a legmagasabb szinten befolyásolhatod a Közép-Kelet Európai országokat. Ráadásul Sorosnak külön jó, hogy egy olyan helyen volt egyeteme, ahol nem az a feltétlen Amerika-imádat van, mint a lengyeleknél, románoknál vagy a baltiaknál. Nekünk nem létkérdés jóban lenni az USÁ-val. Mi német befolyási övezet vagyunk.
A jótékonykodás mindig kétélű fegyver. Ugyanis azt Jézus mondta, hogy ne tudja a te jobbkezed, mit csinál a bal. Ami nem azt jelenti, hogy ne gondold át kinek adsz, hanem, hogy ne azért adj, hogy befolyást szerezz és learasd a szívességeket.