kroni1 Creative Commons License 2017.07.14 0 2 53447

Szerintem meg nem. A BMW Motorrad egy teljesen más tervezőgárda, a gépeket nem ugyanazok készítik délután akik délelőtt még az autókat rakták össze, és nem is ugyanabban a gyárban készülnek ha jól tudom. Kb. tényleg annyi köze van a kettőnek egymáshoz.

De valóban jól teszed ha eko véleményére adsz, tehát ha többmilliós motorban gondolkodsz ahogy az egyik hsz-ben irtad, akkor DOHC, ha olcsóbban megúsznád akkor R1100 vagy K1100 környékén nézz körül. De tényleg csak akkor, ha nem a hibát keresni szeretnéd a motoron. Mondjuk az R80 után nem hiszem, hogy ilyesmi fenyegetne. Azt egyébként megtartod? Tudsz róla képet feltenni? Nagyon tetszenek ezek nekem!

890312: Mármint a béjemvézés utáni motorozást ugy kell érteni, hogy visszaültél a Hondára? Az RT-vel való közlekedést már nem is mered motorozásnak hívni?! :) De ugye még az sem hullott szét alattad? Nem tudom melyiknek örülnél jobban, ha végre szétesne, vagy annak ha üzemszerűen működne és sosem kapnád meg a visszaigazolást hogy szar, amire annyira vágysz.. De remélem azért nem gyomoridegben közlekedsz a BMW-vel, mert akkor az egészséged lehet hamarabb megromlik, minthogy az tönkremenjen. Ezt őszintén nem kívánnám neked, inkább tényleg add el a motort áron alul, mert ez nem oké, hogy így tartasz ettől a motortól, sztem ezt így nem lehet! Kicsit nekem a történetedről a hipochonder sírfelirata jut eszembe: "Megmondtam!" De kívánom, hogy ne egy életen át tartó keserű szájíz legyen ez a motor neked, hanem oldódjon meg valahogy ez a dolog, mert rossz olvasni, ahogy itt szenvedsz vele.

Más: Rendeltem egy oldalsztender szélesítőt az 1150GSA-hoz, mert sokszor féltem már nem egyenletes, lazább talajon, hogy túl bedől a motor és esetleg eldől. Ez a cucc tényleg jó széles, mivel kicsit magasít is, ezért nem is engedi annyira mélyre dönteni mint az alap talp. 3 nap alatt megjött postán, olcsóbb volt és nekem kinézetre is jobban tetszik mint pl. a Wunderlich féle, TT-t meg nem lehet kapni csak a sima 1150GS-hez, nem bántam meg, h ezt vettem.

Előzmény: Flaci74 (53438)