pfalúz_62 Creative Commons License 2017.07.11 -1 11 443419

Lajoska! Már több esetben elmondtam, hogy sorosgyuri a migráncs taxiztatásra egy évtizede készült!

 

Mint minden stratégiai terv esetében vannak párhuzamos forgató könyvek!

 

Amikor a d209 és rettenetes nemzetáruló siserehada átvette az ország vezetését, már beindult aterv mögötti gépezet!

 

Először is megfelezték, majd lenullázták a Ft hitelezést a hosszú lejáratú  hitelpiacon, azaz a lakás hitelezést lenullázták!

 

A szuper független jegybank felemelte a jegybanki alapkamatott a csillagos égbe, következmény :

 

    - a lakáshitel kamat felugrik 17% ra

  _  mivel nincs kamattámogatás, ezért  felvehetetlen , kifizethetetlen  egylakás hitel Ft alapon, 15 évre,

- befagy a magyar építő, építőanyag ipar, cementgyárak lerombolása

_ forint betéttel tele a bank, de kihlyezni nem lehet, Ft alapon!

_ A pedagógus bért megemelik, de a pénzt csak a töredék évre  adják oda az önkormányzatoknak,  a nyolc rettenetes évük alatt vagy bezárják az iskolát, postát, rendeelőt, vagy hitelt vesznek fel!

 _ A magas jegybanki kamat miatt, idegen jegybankok, spekulánsok az MNB ben helyezik el a pénzüket, irgalmatlan pénzeket kaszálnak, miközben a pénz döglik a számlán, mert a jegybank nem kereskedelmi bank!

_ Következmény az állam eleadósodik, IMF hitel!

 

Eladósodott az állam, az önkormányzat, jöhet a lakosság!

 

A bankok tele Ft betéttel, hitelezés nincs! Megoldás  " devizában NYILVÁNTARTOTT FORINT HITEL!

 

Ördögi terv, Ft fedezetre, Ft multiplikátor, Ft hitel, de devizában nyilvántartva!

 

Segít, hogy 2004. ben EU cselédszobába léphetünk, rossz feltételekkel, derogációkkal, árfolyam védelemmel  -  +/-15% nál nemváltozhat a Ft / Eur - a beetetés megy ezerrel, a chf árfolyam történemi mélyponton, reklám szerint a bank nem kér semmit, kifogàs nincs dől az olcsó áldeviza hitel! A lakosság fel is vesz az EU - fóriában 6000 milliárd Ft , devizában nyilvántartott , jelzálog hitelt! Még a kezelési költség, a fénymásoló papír is deviza alapon ketyeg!

 

 

Beetetés vége, 2008. Február! Azaz még fél év a pénzügyi buborék kidurranásáig ( Lechman - Brothers csőd, csak SZEPTEMBERBEN lesz!!!) Elszabadítják a Ft-ot, szabadon lebegővé teszik, ami rövid idő alatt a jelenlegi, valós árszintre - kitermelés, egyensúlyi állapo ugrik-!

 

A csapda működik! Több százezer ember lakása válna ebek harmincadjává! A hitelt lehetetlen visszafizetni, mert gyorsabban nő a tőke, azárfolyam romlás miatt, mint amit befizettek, befizetnek!

 

Mi volt a cél, egyértelmű, eladósítani az államot, az önkormányzatot a lakosságot! Ez utóbbit megfosztani egyetlen vagyonától az ingatlanjától és a termőföldtől!

 

Ha a strómanok, kéts kft-k megszerezték az ingatlanokat, a magyar nép vagy földönfutó pária, olcsó, szorgos bérrabszolga lesz nyugaton, vagy öngyilkos! Mert a magyar, nehezen mozdul a szülőföldről, a hazugsàgokkal ellentétben!

 

Ha megvan a kellő szàmú földönfutó magyar, indulhat a migráns biznisz!

 

A magyarok üres lakásaiba migri, akinek a fogyasztását az állam majd soros hitelből finanszírozza, még nagyobb adósság, még nagyobb elvándorlás, keveredés a lecsúszó magyar középosztály és a migrik között! :(

 

 

Ez volt a végtelenül aljas soros terv! Nem jött össze, mert két korszakalkotó zseni keresztül húzta - egyelőre- Orbán Viktor és Matolcsy György!

 

Ezért mára nincs adóssága az önkormányzatnak, az államé és a lakosságé csökken, az államot a magyar lakosság finanszírozza, a deviza kitettség már csak 35%, ez alá már nem is kell menni! A jegybanki alapkamat és az infláció 1% alatti! A pénzpiacokon olcsón jutunk hitelhez, kiválthatók a régi , rossz kondíciójúak! Ezzel még kisebb lesz az adósság szolgálat, gyorsuló ütemben csökken az adósság! Elzavartuk a hiéna IMF -et! A lakáshitel kamatok alacsonyabbak mint a chf alapú hitelek voltak! A fiam 3,5 % ra vett fel, 5 éves kamat periódussal! Bevezették a CSOK ot! Azaz ma egy fiatal, az utóbbi 100 évben nem juthatott könnyebben lakáshoz mint ma! Az építő és építőipar és a fogyasztàs folyamatosan nő, miközben az infláció tartósan 3% alatt van, csökken a munkanélküliség, nő a foglakoztatottság és a bérek! :)

 

Na ezért nem fognak a ballibsik még legalább hàrom cikluson át kormányozni! :)

 

Előzmény: Luis Nevis (443406)