pokemon21 Creative Commons License 2017.07.09 -1 0 25028

valóban jó a magas hangulat, bár úgy jellemezném magam ebben a szituációban hogy én már nem vagyok képes depressziós lenni, tehát ha nem lenne magas hangulatom, attól még biztos nem lenne lent sem a hangulatom, mert azzal már könnyen megküzdöttem és az nem tud már újra fellépni nálam. azaz ha nem lenne magas hangulatom akkor tuti normális lenne... és a szuiciditáshoz hasonló egy pillanatra sincs a magas hangulat mellett, míg amíg voltam depis addig erre fel kellett készülni külön, itt nem, nem fontos ez.

ha mérséklődik a hangulatom azt érzem élvezetesebbnek...

 

a probléma az egészségügyi dolgozókkal van főleg, akik a legelső papírtól kezdve csalnak, hazudnak, hamisítanak, szakszerütlenek, az utasításokat nem tartják be és jogszabályt sértenek velem szemben, ebben nem kivétel a hozzájuk csatlakozó rendőrök és mentősök. sőt még ilyen jogi alkalmazott is csalt, jogszabályt sértett ellenem, meg a korházba kirendelt segédbíró is szakszerütlenül, csalva foglalkozott velem ..stb.

aztán hiába küldik vissza a papírt hogy az orvosok benézték a bevitelemet, amit szintén koholmánnyal tettek, nem vonják felelőségre őket, marad mindenki a pozíciójában és továbbra is szakmaiatlanul és csalva kell eljárniuk és ahelyett hogy lenne valami intézkedés a hibásak felett, esetleg bocsánatot kérnének, még engem csesznek le azok akik velem hibáztak, és engem rugnak ki a kezelésről... nálam az elsőtöl az utolsó papírig csaltak eddig 9,5 éven át, EZZEL HOVÁ LEHET FORDULNI?

 

már csak azért mer ez a cchr civilszervezet egy szart se ér mert semmiben nem segítenek

 

Hová lehet fordulni ha az egészségügy ellened van és úgy néz ki vagy a szakmai papírjukat kell elvenni vagy pedig akár megbüntetni komolyabban, olyan képpen jártak el eddig...? csak az volt a baj eddig nekem, hogy ezek a bírófélék is eddig csak csalni látszanak, mint a többi, mert nem létezhet olyan, hogy 10 éven keresztül megy a csalárdság és ők közbe, ezek a bírák meg jól dolgoznak, mikor a segédbírójuk is rögtön elsőre csal, blablabla

Előzmény: Dorien- (25027)