viragoscs
2017.07.06
|
|
0 0
45
|
Kedves Zsonga!
Nagyon ritkán járok itt, most olvastam csak bejegyzését....Jókat hallottam a Gyermekek Házáról, de csak általánossában, semmi konkétum. Sajnos itt is relatíve magas az osztálylétszám, talán ha jól tudom legalább 20 fős osztályok vannak. Nekünk ez sok, de persze vannak NT gyermekek, akiknek ez pont ideális, MIndenképpen jobb, mint a 30-as létszám. Azt viszont jelzem, hogy más-más intézmény a Gyermekek Háza és más a Gyermekház, ahova mi jártunk. A Gyermekház, ahova mi jártunk, akkor ideális, ha nincs viselkedésproblémája a gyermeknek. Amint nem működik együtt a gyermek, vagy differenciálni kell, a legtöbb esetben gond. Én személy szerint egy tanítónénit ismerek itt (persze lehet még rajta kívül 1-2), aki tündéri, szeretetteljes, de hát nála ugye teltház van.... Mi is el vagyunk kesereve, nem nagyon látjuk hova merre tovább. Azért írok, ha tudok, de kitartást tudok csak Nektek is kívánni. Persze, lehet, hogy időközben már megtaláltátok az ideális helyet kisfiadnak, bárcsak így lenne... Üdv. |
Előzmény: Törölt nick (37)
|
|