pokemon21 Creative Commons License 2017.07.05 0 0 25026

én most ezt olvasom : https://www.psychiatry.org/patients-families/bipolar-disorders/what-are-bipolar-disorders

elakarnék menni magánpszichiáterhez és szeretnék felkészülni a bipolárisból, nekem bipoláris mániám van már kb. 6-7 éve.

általában a dokik és társai nem beszélnek jól idegen nyelvet vagy sehogy , így ők ilyenről nem olvasnak neten, de ez a társaság a hivatalos álláspont, az APA, meg egyébként is munka után hazamennek inni, dohányozni meg tvzni és facebookozni nem pedig tanulnak vagy művelődnek bármiből is, még a saját szakmájukból sem.

valaki tud tapasztalatot mondani hogy a pszichiáternél mit beszéltek át bipoláris tünetként, milyen visszajelzésekre amit meséltek neki mit szoktak írni, mondani?

nekem szimplán csak magasabb hangulatom van, azt szoktam mérsékelni, viszont rengeteg szemetet odaírnak minden előzmény vagy tény nélkül... felírnak mindenféle diagot csak tünetet nem tudnak felírni hozzá, így kénytelen vagyok magánpszichiáterekhez járni egymás után, mert náluk legalább az első alkalom rendesen van lepapírozva, utána sajnos nem így kénytelen vagyok megint váltani, csak így sokszor a semmit meg a csalás hazugságokat fizetem ki.