ha elolvad a ho !! Creative Commons License 2017.07.02 0 0 8

Sziasztok!

Bele olvastam, elöször is (egy nagybetükkel irt) KÖSZÖNET neked ft74. Ez a társaság, (finoman irva) egy nagyon eltévedt, rossz társaság. Bele olvastam másik épitkezésükbe is. Probléma, probléma és ismét csak probléma. Kivitelezés, minőség (màs mint a szerződéses megállapodásban), csuszás, jogi dolgok, garanciális javítás stb. ismeretlen szavak. Igéretek, igéretek és ujra csak igéretek. Olvasottak nagyon szomoru dolgok, a màr becsapott vásárlok helyzete nagyon rosz. Vételi érdeklődésem (KÖSZÖNET neked ft74) még időben lezárva.

 

Tanàcsom (talàn még nem késő): vételi érdeklődéssel foglalkozoknak idézem és kiegészitem szavaidat: „Járj nyitott szemmel“ és vásárolj máshol. Elöször vegyél egy mesekönyvet, Budaliget helyett (ha nem akarsz problémát) pedig menj ki a népligetbe és olvasd a mesekönyvet. Ott biztos nem ér meglepetés, hiszen tudod, hogy csak mesekönyvet olvasol.

 

Neked személyesen ft74 :ma olvastem elöször irásodat, gyorsan akartam válaszolni, de azt hiszem még nem olvastam eleget. Még olvasgatok tovább és jelentkezem ujbol.

 

Remélem soraim segitenek a Villakert álmodozoinak és felébrednek mint Csipkerózsika. Sziasztok

 

Előzmény: ft74 (6)