Máté Lengyel Creative Commons License 2017.06.26 0 0 20379

Üdv Mindenkinek! 
Új vagyok itt köreitekben, és mint disel bmw-s is! Van egy 1986 os E28 am 2.4 td 6 henger.
Előtte egy benzines E30 volt. Szóval ez az első diselem. Valamiért nem voltam diseles, de amikor egy szerelő udvarába megláttam ezt a motor teret, h 2 turbo van rajta megtetszett mindig is érdekelt az ilyen, mondom ez erős lesz nem? -Igen, vagy 400 le. Mondta ő. Én mint hiszékeny tudatlan óóó de jó lenne egy ilyen nekem is, azt mondta eladó, fel is kaptam a fejem! Aztán elkezdte mesélni, 2 turbo, 2 lefujoszelep, sperr, nyomtávszélesitő, vw klíma, passat ülés, nagy fejegység, 60 cső végig, stb stb... aztán megvettem egy turboval mert hát a műszakin nem ment volna át.
Aztán nyomába se volt a adott teljesítményhez (és nem azért mert egy turbo van rajta :D ) , sperr? nem! csak volt alatta egy rövid difi 2esbe el tudtam vele indulni nagyon rossz volt, nyomtáv? igen van alatta sajnos a sárga OZ felni nyomtáv nélkül nem forgott el de mivel a nyomtávot se tudták rendesen megcsinálni mivel a közepe már nem volt kihozva ezért ráz az egész, vw fűtés miatt nincs kesztyűtartom, klima? idegességembe ki is basztam belőle, passat ülés olyan magas a fejem veri a tetőt, lefújószelep diselbe hagyjuk, stbstb azóta próbáltam szerelgetni (mondom nem értek hozzá, van ilyen ember nem kell fújolni.) mikor mi jött elő, lehetne regényt írni. Pár képet dobtam, a kardán majd ki esett mert olyan "erős" csavart raktak bele, napi szinten kellett bele vizet önteni, stbstb...

A lényeg, van még egy két hiba ami előtt érthetetlen állok h most jó? vagy hengerfejes, vagy hova tűnik a víz? ebben kéne segíteni
Majd a hibák után szeretném tényleg erősíteni ehhez kéne tanács. (most van rajta egy fogalmam sincs turbo, lehet jobb lenne a gyári? vagy 30d turbo vagy akármi más nemtudom.)
Ha valaki tudna segyíteni írjon, nagyon sok képem van még ha a hajad nem állt még fel és kezdtek egyenként kitépni!!! :)
Szóval segítség, kérlek segíts, nem akarok beleszomorodni mint az E30ba és eladni 200 e fttal olscobbaan és utána meg verni a fejem a falba h minek adtam el mert aki megvette szerette gondozta és most gyönyörű!
Köszönöm Üdv Máté :)