remenyfi Creative Commons License 1998.11.18 0 0 21
Zénó irja:
Nem az inkább az érzékenykedés oka, hogy egyre kevésbé védhetőek a polgári kormány egyes intézkedései :)?

A kérdésre adott válaszom: határozott igen. A hozzászólások folyamatos elemzése nyomán vilagosan megfigyelheto a militáns kormánypárti oldal elbizonytalanodása. Viccesnek tartom, hogy nehezen tartható állásaikból némelyek a duzzogó sündisznó szerepébe vonulnak vissza, de előtte még igyekeznek néhány szúrást elhelyezni olyanok testrészein, akik erre kevéssé szolgáltak rá.
Azt viszont egyenesen felháborítónak tartom, hogy Nyirőt azért is kritika éri, amiért (idézem Rezsőt:) "ráadásul a politika rovat most az SZDSZ ideológia fejlesztésének eszköze lett egy szerkesztőségi topic "segítségével". Különösen kedves a ’ráadásul’! Hát elmész te Rezső a Demokratáddal meg a jó kis kormánymegbízásoddal! Aki akarja, bojkottálhatja az SZDSZ-fejlesztő topicot, aki meg nem, az irhat bele jó kis "ártatlan" zsidózásokat - mint ahogy azt meg is tette valaki. Virágozzék száz virág!
Na és ez a hirdetés itt a lap tetején! Már bocsánatot kérek, hogy jövök én ahhoz, hogy az Ericsson nézzen a pofámba, miközben magam megrögzött Nokia-hívő vagyok!? (:8-))
Szasztok.