Zénó Creative Commons License 1998.11.18 0 0 20
Hogy politikusaink kedves szófordulatával éljek, értetlenül állok Rezső nyílt levele és ennek kapcsán kibontakozó vita előtt. Tény, hogy Rezső túlérzékeny, már nem egyszer és nem egy topicból vett végleges búcsút. Nagy örömömre szolgált, hogy ezt sosem tartotta be, előbb-utóbb mindig megjelent körünkben.

Ami az Internetto szerkesztését illeti - ha egyáltalán van ilyen :))) - nem osztom a véleményét. A linkekben megjelenik a jobboldali, konzervatív, nemzeti stb. vélemény is, elég egy felületes pillantást vetni a nyitólapra. Ha Rezsőnek hiányérzete van a Nettó saját cikkeinek összetételét illetően, meg kellene ragadnia Papanetto ajánlatát, és színvonalas cikkekkel elvégezni a miniszterelnök úr által is annyira óhajtott kiegyensúlyozást. A Törzsasztalban tudtommal nincs szerkesztés, mindenki azt ír bele és arról, amiről akar. Sajnos, még a trágárság kedvéért trágár, a gyalázkodás kedvéért gyalázkodó beírásokat sem szűrik ki a moderátorok, mint az olvirből.

Nem értelek, Rezső, mi bajod van igazából. Többek stílusa engem is zavar, egyes nickek láttán automatikusan scrollozok. Jobb szeretném, ha nem kellene, inkább az olvirhoz hasonló megoldáson törjük a fejüket.

Trebitsch sértődését is túlreagáltnak érzem. Csak a ballib-nek tartott hozzászólásokból hiányoznak időnként az érvek, vagy eltúlzottak a kormányt bíráló kritikák? Egy frászt. Én úgy emlékszem, az előző kormánnyal sem voltak kíméletesebbek - még ma sem! - a bírálók.

Nem az inkább az érzékenykedés oka, hogy egyre kevésbé védhetőek a polgári kormány egyes intézkedései :)?

Fiúk, lányok, csapjunk inkább bele a billentyűzetbe, és folytassuk, csak ha lehet, kulturáltabban…