norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.24 -3 2 498

Na az elméletedben több hiba és fél információ van! Ha a só hiány miatt ilyet csinálna a desztvíz akkor a csapvízben is ugyan ez lájátszódik, mert szervetlen sót miótta használja fel az emberi vagy állati szervezet? Köszönjük emese értékeljük, hogy az ide tévedőket is igen jól félre tájékoztatod őket.:) És igaz a desztvíznél miért nincs az hogy rövid időn belül 2 liter desztvizet iszol meg vagy 2 liter coca cólát? Hihetetlen, de a cólánál felpuhul a fogad! És ez sokkal veszélyesebb, mint a desztvíz. Olyan hiányt okoz a cóla, hogy még sem halnak bele az emberek!

 

"A desztillált víz legelterjedtebb előállítása az ioncserélő gyantán való víztisztítás

 

MEgint egy tévhit eszme! Van gyantán tipusú szürő, de az amerikában kitalált 0.002 szürő engesélyezik és töröld ki mert a gyártó beperelhet téged. Sőt nem RO alapút csinál.:) Minden ásványi anyag benne marad. A Desztilált tisztaságút csak boltokban kapható eszközök Ro tipusú membrám és desztiláló készülékek lehet venni itthon is többek között, mely nem ennyire tudatlanok, hogy külföldön ezzek kelendőek.

 

A só hiány hogy potlód? Te csap vízzel, amilyen tudatlan vagy én sózok rendesen.:) Amúgy a só háztartásról igazad van, de ez tudjuk be annal, hogy ez véletlen müve volt.:)

Előzmény: takacs.ferenc.bp (492)