ATomi2000 Creative Commons License 2017.06.23 0 1 831

Írtam még egy levelet a BKK-nak, hogy menmyire fontos lenne Budapesten az átszállási kapcsolatok kijelzése.  Azt is bele írtam, hogy jobb volt a régi rendszer mert az tudta. Ezt választ kaptam:

 

Tisztelt Levélíró!  

 

 

Tájékoztatjuk, hogy a BKK Zrt. operatív ügyfélszolgálati feladatait 2017. május 1-jétől kezdődően a BKK Zrt. nevében és megbízásából, közreműködőként a BKK Zrt. kizárólagos tulajdonában álló, Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: BKÜ)  végzi a közöttük létrejött Közszolgáltatási Keretszerződés alapján. 

 

A BKK Zrt.-hez 2017. május 26-án érkezett elektronikus levelével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk. 

 

A BKK Zrt. állásfoglalása szerint a FUTÁR rendszer szabadon nem fejleszthető, alkalmazkodniuk kell annak tartalmához. A BKK Zrt. is egy nagyon fontos funkciónak tartja az átszállások megjelenítését, azonban többszöri kérést követően is azt a választ kapták a termék gyártójától, hogy csak egy következő verzióban lehetséges az újbóli bevezetése. Legkorábban a 2018-as évben számolhatunk ilyen jellegű fejlesztési csomaggal.

 

A többi ügyfél alatt azt értik, hogy több mint 500 városban szolgáltat a gyártó, így sajnálatos módon Budapest igényei eltörpülnek. Egy adott évi fejlesztési csomagba az ügyfelek összesített igényeit felülvizsgálva kerülnek a javítási és fejlesztési tételek, nem pedig egy adott ügyfél igényei alapján. A döntéshozatalt illetően pedig mindössze egy adott fejlesztési/javítási csomag bevezetéséről dönthet a BKK Zrt., annak tartalmára nincs hatásuk. A jelenleg használatban lévő verzió számos olyan módosítást tartalmazott a központi alkalmazásokban, melyek indokolták a bevezetést. A következő verzióban mindenképp igényt tartanak ezen funkció újbóli bevezetésére is, a bevezetéssel kapcsolatos mérlegelés egyik fő pontjaként szolgál.

 

Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségére lehettünk.

 

Budapest, 2017.06.23.

                                   

                                                    Tisztelettel a BKK Zrt. megbízásából:

 

 

Várkonyi Ágnes

Levelezési csoportkoordinátor

BKÜ