szoroildiko Creative Commons License 2017.06.20 0 0 42

Kedves rebel001, kérlek, lépd ezt meg! Anyaként kérlek erre. :-) Főleg, ha az egészségedre is ráment, mi még a kérdés???

Nekem még picik a gyerekeim, de abszolút alternatív megoldásban gondolkozunk mi is. Nem fognak sima állami suliba járni. Különleges vagy, és tök egyértelmű, hogy a klasszikus iskola csak visszafogja a képességeidet. Engedd őket szárnyalni! Ne izgulj a vizsgák miatt, egyrészt hollywoodban senki nem fogja megkérdezni, hogy hányasra érettségiztél Magyarországon matekból... ;-) Másrészt kérsz segítséget, millió magántanár, tanulást segítő egyetemista között válogathatsz. Menni fog! Tudod te, mekkora mázlista vagy, amiért 16 évesen pontosan tudod, milyen úton kell járnod? Ilyenkor mindig az a hasonlat jut eszembe, hogy a hozzád hasonlóknak olyan a klasszikus iskola, mintha az agyadban lévő csodás tűzijátékot egy 30x30-as dobozba kellene bepasszíroznod... Tojd le az osztálytársaidat, akik kiközösítenek, nem foglalkozni kell velük, hanem sajnálni... Minden tekintetben felettük állsz.

Két fontos dolog van az életben: hogy SIKERES és BOLDOG legyél. Nem az, hogy a középiskolai vizsgáid jól sikerüljenek... 

hajrá, előre az álmaidért, engedd a tehetségedet ki a palackból! :-*

Ui: Feltétlenül szólj, ha megjelent az első regényed! ;-)

 

Előzmény: rebel001 (40)