bzsuzsi0128 Creative Commons License 2017.06.17 0 0 14702

Sziasztok!

Már régen jártam itt, de most ismét a szívem csücske: Bibione 08.12.-19. között.

Kérlek titeket, hogy akinek van ideje, energiája, kedve:-), az ossza meg velem a friss infókat, mert évekkel ezelőtt jártam itt (2 éve Caorle-ban voltunk).

Most mennyi a szlován és mennyi az osztrák autópályadíj? Melyik éri meg jobban?

Mivel Horvátországból fogunk érkezni (ez is változás a múltkori utazásunkhoz képest), ezért egy napos is jó lehet, hiszen csak a visszaútra kell majd, szerintetek melyik irányba menjünk haza, ki mit ajánl? Mindig Szlovénián át mentünk, mert úgy jobban megérte, de nem tudom, hogy ezesetben ez változik-e.

Az Et Groupnál foglaltam, még soha nem foglaltam náluk. Megbízhatóak? Előleget kérnek, ha az átutalom, írjak be valamit az utalás közleményébe és ha igen, mit? Megbízhatóak?

Olvasom, hogy ők lefoglalják a strandszervízt előre, ezt hogy kell náluk intézni?

Lehet -e egy plusz strandszervízt foglaltani velük, amit előre kifizetnék? Vagy ott a helyszínen van-e erre lehetőség?

A Smeralda apartmanról tud-e bárki bármit? 8 fős (!) apartmanba megyünk 4-en, ezt az egyet találtam, ami jó árban is volt, meg a térkép alapján jó az elhelyezkedése, és még így is olcsóbb volt, mint máshol a 4 fős. Visszaolvastam a Smeraldaról, de azok elég régi hozzászólások. Volt valaki mostanában (az utóbbi 1-2 évben) ebben az apartmanban? Parkolás milyen ott?

Velence még mindig Punta Sabbioniból a legjobb, legolcsóbb, vagy valaki tud jobbat?

Mindenkinek köszönöm, ha válaszol, segít akár csak pár infóval is.