Geski Creative Commons License 2017.06.15 0 0 538

Nálam is előbb volt a Genesis. ’86, Invisible Touch. Szerintem nincs album, amit többször hallottam. A ’87-es koncertre hívtak engem is, de 9 évesen még nem vágtam bele ilyesmibe… A ’92-es budapestire már mentem volna 14 évesen, de aztán törölték (érdekes, hogy a 2007-es koncert is így járt). Mit tudtam annak idején a zenekarról? Hogy Collins papa énekel, így amikor megláttam a trafikban a Phil Collins feliratú kazettákat, azonnal kértem pénzt rájuk. Első két kazettám tőle a No Jacket Required és a Buster filmzene volt (amin csak 3 számot énekel Phil, de a többi szám is remek). Folyamatosan próbáltam beszerezni mindent, ami elérhető volt. A teljes zenei őrület ’90-ben kezdődött, amikor elkezdtem zenei újságokat is olvasgatni, amelyekből egyre többet tudtam meg a kedvencekről.
Nekem a Collins-os Genesis volt a Genesis, mert azon nőttem fel. Amikor ’98-ban végre ide is eljutott a Genesis, akkor már Ray volt az énekes. Nekem ezzel sem volt bajom, de ekkor azt hittem, hogy már sosem fogom látni őt/őket (együtt) élőben.
Aztán jött 2004. és a bécsi koncert. Életem egyik legnagyobb koncertélménye volt. Utána kiderült, hogy Budapestre is jön 2005-ben. Aztán 2007-ben Genesis turné. A többi Genesis tag munkáit is imádom, és sok-sok más koncerten is voltam, de azok a koncertek, amiken Collins papa énekelt, a legjobb koncertjeim voltak.

 

Rákerestem most a weed topikra, és megvan. Utolsó bejegyzés 2008. Szép idők voltak. :)

Előzmény: exit66 (536)