Carina_S Creative Commons License 2017.06.14 0 0 15568

Nem tudom... netes kép; de... .. ez (a 15566)-osban lévő kép annyira meghökkentett :-O! , hogy betettem... .. meghökkentő érdekességnek... .

Ritkán láthat... .. ehhez hasonló ilyet fura dolgokat az ember... .. ! :-O !!

 

-- A (15567)-ben látható harisnyás képek jobbak. (Önmagában a (15566)-ban lévő combfix is egy nagyon szexin hordható csipkés combfix, csak éppen a viselésének módja meghökkentő... ! Régebben én is láttam hasonló képet itt ebben a topikban, amikor a harisnyáját viselő nő a lábujjvarrásánál húzta el a lábujjrészt a varrásánál fogva egy beletűzött vékony és hossz varrótűvel.

-- Az a kép is ilyen meghökkentő érdekességként került be ide ezen topikba, csak már több éve volt, és azt hiszem hogy 2heroine nick tette fel érdekességnek.

-- Gondoltam ha más is tesz be egy-egy meghökkentően érdekeset, akkor én is hozok egy hasonlót... .. ! ;-)

 

Amúgy,.. nem tudom miért tűzte ezt bele ez a nő... .. Talán lehet hogy azért, mert mozgás közben (úgy értem,... már hogyha nem utcán használja a nő ezt a combfixjét, hanem amolyan "hálószobai csábításhoz") akkor be-becsillan benne az a beletűzött tűsoros akármi... ??? ;-) Mert majd' minden nő szereti magán a csillogó dolgokat, ami a csábításhoz eléggé figyelemfelkeltő! ;-)! Másként nem látnám értelmét...

 

Előzmény: jwkllr (15567)