Moto76-reloaded Creative Commons License 2017.06.12 -1 0 160165

Szevasztok!

 

:D Megint belefutottam egy autószerelők gyöngyébe. És ilyenek miatt fél az ember szerelőhöz vinni a kocsit. Csak azért vittem oda mert nem volt hosszabbított kulcsom a motortartóbakhoz amit magam vettem a kocsihoz. Megkértem pár másik munkára is. 

 

Kormányösszekötő axiálrúd csere. Megcsinálta, valóban új, de egy szaros 3000 ft-os gömbfejre má nem gondolt, rárakja az új axiálra a régit. Fogaspersely elporlott, azt is kicserélte. De új axiálra visszarakja a szarral egyidős gömbfejet.

 

Kipufogó lukas volt, szépen rendbehozta. Motortartó bak is a helyén.

 

A hátsó kerekekkel volt némi gáz. A bal hátsó 1 bar-ig leengedett mindig, volt benne egy csavar és egyébként is 24 éves gumi volt, előző tulaj tette rá, ez egyébként a pótkerék volt. A jobb hátsó fordítva volt felrakva, ezt kértem fordítsa meg és legyen az a pótkerék. A két tőle vásárolt gumit kértem a hátsó felnikre. 

 

Na kerekek felszerelve. Kiveszi a defektes felnit a csomagtartóból, leveszi róla a szar gumit, felteszi amit tőle vettem, jobb hátra. Leveszi a jobb hátsó kereket, bedobja a csomagtartóba ahogy van fordított gumival. Bal hátsó kerékről leszedi a csavaros gumit, felteszi amit tőle vettem. 

 

Felszámolva 3 gumiszerelést ami valójában 2, mert a csomagtartóban lévő felnin még mindig fordítva van a gumi. Szerelésnek nyoma nincs. A bal hátsóról meg sajnált egy párszáz forintos keréksúlyt, de a centírozás 3 felnire kiszámolva. Most elviszem egy gumishoz az autómat és kicentroztatom a gumijaimat amiért már egyszer fizettem. Így járatják le a szakmátokat kedves autószerelő urak!