N.21 Creative Commons License 2017.06.11 0 0 15081

Ivosev jött, keményedünk vele az biztos, szükség is van rá, mert 4 néger amerikaival igazából nem volt meglepetés, hogy leharcoltak minket pl. az alapszakasz végén Szegeden.

 

Egyéb infókat is meg lehetett tudni; 2-1-es légiós lesz a 4., és 5. csak végszükség esetén, sérülés hullámnál, tehát 8 fős aktív rotációnk lesz. Vagy Grebi marad, vagy a helyére érkezik magyar.

 

 

Dunn - légiós4 - Ivosev - Hendlein - Spica

 

Papp - Baki - és Grebi mondjuk

 

 

Látszik, hogy mivel darabra kevés a magyar magunk, és talán az idei évből tanulva jobb, elitebb, a kaposvári miliőt és/vagy a magyar bajnokságot jól ismerő légiósokkal próbálkozunk, és úgy, hogy már az alapozás kezdetére együtt legyen a teljes keret, ami ad majd talán egy kis összeszokottságot és így előnyt. Ezzel kompenzálva, hogy kevesen leszünk.

 

Pappnak kell egy szintet lépnie felfelé, Baki hozni fogja magát ez biztos. Grebi helyett a jövőre nézve én jobban örülnék egy fiatalabbnak, akiben legalább az esély meglenne, hogy többet tud hozzá tenni, mint ő, de ha ő marad, a Spica - Hendlein - Ivosev trió minőségben és mennyiségben több lesz sokkal, mint a Roli - Simms duó.

 

Sok múlik a 4. légiósunkon, az eddigi igazolások alapján talán oda is sikerül egy "nagyágyút" hozni, ez esetben vérrel verejtékkel elérhetőnek gondolnám a 8-at jövőre is, de nagyon kellene az 5. légiós is, legkésőbb januárra, mert így még nagyobb valószínűséggel fulladnánk ki március elejére, közepére, ahogy szoktunk is amúgy az elmúlt években.