spugna Creative Commons License 2017.06.10 -1 1 33196

Isteni volt, úgy tervezem, még egyszer kimegyek. Azért is, mert Bar-ba és Ulcinjba nem jutottam el, és azokhoz beterveztem Albániát (durresi) pihivel. 

A Wizzair transzfer tökéletes volt, 34 E oda-vissza, az ember ott várt a reptéren, és kb.  3/4 óra alatt elszáguldott Podgoricából Budva(Becici)-be. Ugyan kissé debil volt, nem értett angolul, és este sötétben nekem kellett kiszállnom és megkeresni a szállásomat. (Még jó, hogy a Google Earth-on már előre bemértem magamnak). Hazafelé pedig már 4 órával a repcsi indulása előtt ott volt értem, de türelmesen várt.

A szállásomat szerintem jól választottam ki, bár adódtak kisebb-nagyobb problémák, hangyák a konyhában, macskák, amik állandóan a kinti székemre ültek, a szomszéd ukrán-orosz családnál pedig egerek, stb.....

Viszont közel volt Budvához, ahova többször gyalog, néhe busszal (0,50 E), mentem, és Rafailovicihez (kedvenc fürdőhelyem)

Láttam Risanban a mozaikokat és a római utcákat, Perastot, gyönyönyűek............

Hercegnoviban megmásztam a sok-sok lépcsőt, 15  Euróért egy hajókirándulás keretében (Boka Kotorska). Kotorban csalódtan, Budvában sírtam, és oda visszavágyom!!!!!!!!

Most ennyi, majd még írok, és töltök fel a 240 fotómból.

Előzmény: portugéza (33190)