Törölt nick Creative Commons License 2017.06.03 -3 0 80328

Kissé rosszul emlékszel. Én nem akartam senkit megtanítani gipsszel vakolni, mindössze annyi volt a kérdésem, hogy mit tegyek bele kötéslassítónak. Igazán sajnálom, hogy neked egész más jött jött le. A fene sem akar megtanítani téged semmire. Miből gondolod ezt? Valaki kérdezett tőlem valamit, annak válaszoltam. Az, hogy te ezt másképp látod, a te dolgod. Miért velem kötözködsz? Írd meg, hogy mi a véleményed, aztán ennyi. Az, hogy te felmászol egy tetőre és fúj a szél, ebből még nem következik, hogy a szélterhelés nagyobb, mint az önsúlyból származó. Gondolom, itt a lényeg nem az volt, hanem hogy megőrizd a nemlétező nimbuszodat. Ezért méltóságodon alulinak tartod, hogy kiszámold azt, amit csak hasraütéssel ítélsz meg. Inkább elkened a kérdést, nehogy kiderüljön, hogy valójában nem tudod kiszámolni! És persze mindent félremagyarázol. Persze, biztosan csak azért, mert komoly szövegértési problémád van.

Ennek a fórumnak a szintjét nagyon jól fémjelzi, hogy te is csak terelsz, csak azt tudod mondani, hogy nem jó, meg nem úgy van, az egyéb megfogalmazásaidról ne is beszéljek. Most is volt egy kérdésem és ahelyett, hogy megválaszoltad volna, csak mellébeszélsz. 

Tudod, van egy közmondás: vakok közt a félszemű a király!

Előzmény: Törölt nick (80324)